Dit is de sterkste Avenger in het Marvel Cinematic Universe

Dit is de sterkste Avenger in het Marvel Cinematic Universe

Elizabeth Olsen zet zichzelf vooraan.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness zet het verhaal van Marvel-held Doctor Strange dan eindelijk voort. Maar dat niet alleen. We volgen ook weer Wanda Maximoff, a.k.a. de Scarlet Witch.

Volgens actrice Elizabeth Olsen is haar personage Wanda de meest machtige van alle Avengers. In deze vervolgfilm zien we volgens de actrice wie de sterkste is en zal Wanda bovenop eindigen.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness
Doctor Strange hielp Peter Parker nog zijn geheime identiteit te herstellen. Maar het gevolg daarvan was het multiversum dat zich opende, met alle bijbehorende problemen van dien.

Die zijn zo talrijk, wat Strange hulp roept van Wanda Maximoff. De laatste keer dat we haar zagen was in de televisieserie WandaVision, waarbij ze aan het einde van de serie in de greep van de Darkhold verkeerde.

Ze is nu wanhopig om haar zoons te vinden en zal alles doen wat moet om hen te vinden, en ogenschijnlijk past daar ook het omarmen van haar duistere kant bij. Helaas moet ze dan wel dealen met Strange, die zich echt niet zomaar gewonnen gaat geven.

"Ik denk dat Wanda iedereen aan kan," begon Olsen. "Ze is haar eigen ergste vijand. Zij moet altijd de keuze maken om zich van iets terug te trekken. Maar ik denk dat zij de meest machtige in het MCU is."

NieuwsFilm

meest populair