Deze emotionele film wordt goed bekeken op Netflix

Deze emotionele film wordt goed bekeken op Netflix

Met in de hoofdrollen Channing Tatum en Rachel McAdams.

Er is weer een film hoog in de Netflix Top 10 gedebuteerd. Dit keer geen nieuwe originele film van Netflix, maar een kaskraker uit 2012 met de grote namen Channing Tatum en Rachel McAdams. We hebben het over The Vow.

De film van regisseur Michael Sucsy (Every Day) staat nu op de derde plaats in de toplijst van Netflix. De film werd wisselend ontvangen, gezien de 31 procent op de Tomatometer van Rotten Tomatoes.

"Channing Tatum en Rachel McAdams doen hun best met wat ze krijgen, maar The Vow is te oppervlakkig en te herkenbaar om de veeleisende filmganger tijdens een filmdate tevreden te stellen," is de critics consensus op Rotten Tomatoes.

The Vow op nummer 3 in de Netflix top 10
In The Vow probeert een man (Tatum) de liefde van zijn vrouw (McAdams) terug te winnen. Deze herinnert zich namelijk helemaal niets meer van haar leven nadat ze een ernstig ongeluk heeft gehad. Scott Speedman, een voormalige vlam van McAdams, maakt het allemaal nog moeilijker voor het echtpaar.

The Vow verscheen tijdens valentijnsdag 2012 in de wereldwijde bioscoopzalen en wist met een budget van $30 miljoen een prima $196 miljoen op te halen. Sinds 1 mei staat de romantische dramafilm op Netflix.



NieuwsFilm

meest populair