Nicolas Cage over 'Face/Off 2': zit hij er nu wel of niet in?

Nicolas Cage over 'Face/Off 2': zit hij er nu wel of niet in?

Nog steeds geen duidelijk antwoord, maar het klinkt wel veelbelovend!

In 1997 waren Nicolas Cage en John Travolta te zien in de actiethriller Face/Off. Het leek bij maar een film te blijven maar nu, zo'n 25 jaar later, komt er alsnog een vervolg aan! Cage laat zich hier nu over uit.

In het origineel volgen we de FBI-agent Sean Archer (Travolta) die achter de terrorist Castor Troy (Cage) aan gaat, omdat hij verantwoordelijk is voor de moord op zijn zoontje. Troy wordt opgepakt maar raakt in een coma. Dit zorgt voor een groot probleem, aangezien hij ergens een bom in Los Angeles heeft verstopt. Archer ondergaat vervolgens een medische ingreep, waarbij zijn gezicht met dat van Troy wordt verwisseld, om zo de bom te kunnen achterhalen. Dit verloopt allemaal minder soepel dan gedacht wanneer Troy ontwaakt en uit het ziekenhuis ontsnapt.

Vervolg
Een tijd lang leek het erop dat er nooit een vervolg zou komen, maar dit is toch enige tijd geleden bevestigd. Cage staat op dit moment ook volop in de spotlights vanwege zijn laatste, sterk onthaalde film, The Unbearable Weight of Massive Talent, en liet zich kort uit over wat we kunnen verwachten.

Zo zegt de geliefde acteur: "Er zijn al heel wat telefoontjes tussen mij en producer Neal H. Mortiz geweest. Onze samenwerking voor de eerste 'Face/Off' was super goed bevallen en hij is gewoon een van de grootste producers in Hollywood. Dus ja, hij is druk bezig met allerlei projecten, dus misschien hebben we het wel over een nieuw 'National Treasure'-project gehad, maar misschien ging het ook wel om een 'Face/Off'-film..."

Wel of niet
Hoewel we weten dat er dus een tweede deel komt, is het nog niet 100% zeker dat Cage ook terugkeert, al klinken de bovenstaande woorden wel veelbelovend. Studio Paramount, verantwoordelijk voor het vervolg, liet weten om voor een gloednieuwe cast te gaan, maar uiteindelijk werd toch besloten voor een vervolg i.p.v. voor een remake te gaan. We zullen dus nog even moeten wachten om te kijken of de twee sterren van het origineel daadwerkelijk terugkeren.

NieuwsFilm

meest populair