Einde van een tijdperk voor dit Marvel Studios-personage

Einde van een tijdperk voor dit Marvel Studios-personage

Guardians of the Galaxy Vol. 3 lijkt het einde voor Nebula.

Actrice Karen Gillan laat op haar Instagram-account weten dat ze klaar is met haar werk aan de film Guardians of the Galaxy Vol. 3. Het lijkt erop dat ze nu afscheid neemt van haar Marvel-personage, Nebula.

Guardians of the Galaxy Vol. 3-regisseur James Gunn bevestigde zeer recent nog dat de opnames van Guardians of the Galaxy Vol. 3 richting het einde gingen. Nu blijkt dat Karen Gillan al helemaal klaar is. Mogelijk voor altijd in het Marvel Cinematic Universe.

Guardians of the Galaxy Vol. 3
Actrice Gillan deelde een foto van achter de schermen van wat lijkt op een van de cyborg-handen van haar personage.

In de bijgehorende boodschap bedankt ze Gunn voor de kans om de complexe dochter van Thanos te spelen. Gillan zegt niet direct dat we haar personage nooit meer gaan zien na Guardians of the Galaxy Vol. 3, maar het klinkt alsof ze afscheid neemt.

"En daarmee zijn we klaar met Nebula in Guardians of the Galaxy Volume 3! Ik weet niet of Nebula hierna nog terugkeert. Het kan zijn dat dit haar laatste hoofdstuk is. En als dat zo blijkt te zijn, dan wil ik jou, James Gunn, bedanken voor de kans die je mij gegeven hebt om zo'n interessant, complex en fascinerend personage te mogen spelen. Ik heb meer van deze ervaring genoten dan van welke andere rol dan ook. Wat een decennium. Bedankt voor het kijken."



NieuwsFilm

meest populair