Een van de slechtste Keanu Reeves-films blijkt enorm te scoren

Een van de slechtste Keanu Reeves-films blijkt enorm te scoren

Siberia is op streaming een succes.

Keanu Reeves is de afgelopen dertig jaar al een enorm populaire Hollywood-ster. Maar het laatste decennium van zijn carrière is misschien wel het meest interessante.

De acteur wisselde namelijk opmerkelijk vaak af tussen goed ontvangen hits en tussen flops. Zo heb je de enorm goed ontvangen John Wick-films, maar ook een flop als The Matrix Resurrections. Een heel andere geflopte titel doet het nu opmerkelijk goed op streaming: Siberia.

Siberia is een hit
Siberia werd in 2018 uitgebracht en maakte zo weinig indruk dat mensen praktisch vergeten zijn dat de film bestond. Het is ook een van de slechtst ontvangen films van Reeves ooit.

FlixPatrol meldt nu dat de genrefilm een plekje gevonden heeft in de top tien meest bekeken films van streamingdienst Prime Video in het Verenigd Koninkrijk. Dat terwijl Siberia een superslechte score van 12 procent op Rotten Tomatoes heeft. Genoeg om bijna helemaal onderaan de bodem van de lange lijst met Reeves-films te belanden.

De actiester speelt in de film Siberia een diamanthandelaar. Die reist naar Rusland om wat vracht te lossen die op zijn best omschreven kan worden als sketchy qua oorsprong. Uiteindelijk komt hij terecht in een vervelende situatie waarbij de deal van zijn leven uit elkaar valt voor zijn ogen.

NieuwsFilm

meest populair