Toch te zien als Wolverine? Pablo Schreiber over de geruchten

Toch te zien als Wolverine? Pablo Schreiber over de geruchten

Pablo Schreiber wordt vaak genoemd.

Tegen het einde van maart draaide de geruchtenmolen op volle toeren. Toen onthulde acteur Pablo Schreiber dat hij regelmatig gesprekken voerde met Marvel Studios over een mogelijke rol in het filmuniversum van het bedrijf. Daarna noemde hij Wolverine als de rol die hij het liefst op zich zou willen nemen.

Natuurlijk barstte de speculatie toen compleet los. Zou de acteur de opvolger zijn van Hugh Jackman? De statements sloten het niet uit.

Schreiber als Wolverine
Het feit is dat Schreiber meermaals met Marvel Studios gesproken heeft. En dat sinds zijn jeugd Wolverine zijn favoriete personage is. Zo bezien zou het zomaar mogelijk kunnen zijn.

Maar tijdens een interview met GQ laat hij weten dat dit niet is hoe het precies bedoeld was. "Nee, dat werd compleet opgeblazen. Al die dingen lopen zo als je Wolverine, of iets daarop lijkt, noemt. Iemand vroeg mij wie mijn favoriete superheld is en in interviews noemde ik Wolverine een paar keer. Ik ben met hem opgegroeid. Dus ja, de vervolgvraag werd of ik interesse zou hebben in die rol. Nou, wie niet? En ja, ik heb gesprekken met Marvel gehad, maar zo loopt dat al toen ik net begon als acteur."

"Elke keer als ik iets nieuws maak, kijken ze en hebben ze interesse. Er zijn nooit gesprekken geweest over Wolverine. En voor zover ik weet, zijn er geen plannen voor een Wolverine-vervolg. Die franchise werd zo goed afgerond."

NieuwsFilm

meest populair