Megaster met de grote cameo in 'Doctor Strange in the Multiverse of Madness' reageert

Megaster met de grote cameo in 'Doctor Strange in the Multiverse of Madness' reageert

Het personage uit het filmpje tijdens de aftiteling laat van zich horen.

Een paar dagen geleden beschreven we al de verrassende filmpjes na aftiteling van Doctor Strange in the Multiverse of Madness, de nieuwste Marvel-film die op dit moment de bioscoopzalen vult.

In een van die filmpjes maakt een grote ster uit Hollywood haar debuut en nu heeft ze via Twitter gereageerd op haar eerste moment in het Marvel Cinematic Universe. Let op: SPOILERS!!


In het eerste filmpje zien we namelijk Charlize Theron haar debuut maken als de tovenaar Clea. Zij komt naar realiteit 616 om Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) op een nieuw avontuur mee te nemen.

Charlize Theron reageert op debuut
Via Twitter laat Theron weten dat de aap uit de mouw is, of de kat uit de zak. Helaas komt ze nog niet met iets inhoudelijks. Duidelijk is wel dat ze terugkeert in Doctor Strange 3 of een andere film waarin het Multiverse verder uiteen wordt gezet.


En ook Bruce Campbell reageert
Overigens reageerde ook acteur Bruce Campbell op zijn cameo, zonder echt inhoudelijks iets te melden. In de Marvel-film zien we hem al als een soort pizzaverkoper en in het allerlaatste filmpje na de aftiteling keert hij nog even terug.



NieuwsFilm

meest populair