Is de dood van dit Marvel Studios-personage permanent?

Is de dood van dit Marvel Studios-personage permanent?

We hebben een antwoord. Min of meer.

Let op: Dit artikel bevat SPOILERS.

Marvel-film Doctor Strange in the Multiverse of Madness eindigt met de dood van een van de hoofdpersonen van het Marvel Cinematic Universe. Maar de actrice die de rol speelt is er niet van overtuigd dat ze voor altijd weg is.

"Ze kan nooit weg gaan, denk ik," aldus Elizabeth Olsen tijdens een interview met Access Hollywood. "Vooral met het multiversum. Maar ik weet het niet. Ik denk dat ze zich erg bewust is van wat ze gedaan heeft, maar nee, ik denk niet dat ze echt weg is."

Doctor Strange in the Multiverse of Madness
Wanda Maximoff raakt helemaal ondergedompeld in het duistere Darkhold, waardoor ze zelfs een schurk wordt in de film. Ze jaagt in het multiversum op America Chavez, om haar krachten te gebruiken en te reizen naar een wereld waarin Tommy en Billy (haar zoons) bestaan.

Aan het einde van Doctor Strange in the Multiverse of Madness realiseert ze zich dat haar handelingen haar veranderd hebben in een monster; een wezen waar haar kinderen bang voor zijn. Wanda verwoest daarom Wundagore Mountain, en alle kopieën van het boek in het multiversum. En ogenschijnlijk ook zichzelf.

Momenteel blijkt Olsen, ondanks haar gedachten over een terugkeer, geen contract te hebben bij Marvel Studios. "Ik teken elke keer dat ze willen dat ik een film maak een uitbreiding. Ik tekende dus aan het begin een heel kort contract. Alles verandert continu, vereist continu aanpassingen. Maar nee, ik denk niet dat dit het einde is. Ik weet niet op welke manier ik terugkeer. Ik weet ook niet hoe ik het zou moeten doen zonder. Maar ik wil geen spoilers."

NieuwsFilm

meest populair