Marvel Studios brengt je dit jaar nog deze 2 films, 2 televisiespecials en 16 afleveringen van series

Het wordt nog een druk jaar.

Jim Pedd 9 mei 2022 22:30 in Featured
Vandaag zetten we alle content die Marvel Studios dit jaar nog voor je in petto heeft op een rij. Zet je maar schrap, want het is nog een druk jaar, met zestien afleveringen van televisieseries, twee films en twee televisiespecials.

Ms. Marvel: Deze serie lanceert op 8 juni en heeft een hoofdrol voor actrice Iman Vellani als Ms. Marvel, ofwel Kamala Khan zoals ze echt heet. Zij is enorm fan van de Avengers en dan met name van Carol Danvers, ofwel Captain Marvel. Het is dan ook een hele worsteling als ze zelf krachten ontwikkelt.

Thor: Love and Thunder (2022)
Regie: Taika Waititi | Cast: Karen Gillan, Taika Waititi, Christian Bale, Natalie Portman | Releasedatum: 6 juli
Thor is op een reis zoals hij nog nooit heeft meegemaakt: een zoektocht naar innerlijke vrede. Maar zijn pensionering wordt brutaal onderbroken door een galactische moordenaar. Deze staat bekend als Gorr the God Butcher, die de uitroeiing van de goden nastreeft. Daarbij heeft hij hulp nodig van een oude bekende.

Black Panther: Wakanda Forever (2022)
Regie: Ryan Coogler | Cast: Martin Freeman, Angela Bassett, Letitia Wright, Lupita Nyong'o | Releasedatum: 9 november
Marvel Studios' Black Panther: Wakanda Forever zal doorgaan met het verkennen van de bijzondere wereld van Wakanda, en alle rijke en gevarieerde personages die in de eerste film geïntroduceerd werden. Geschreven en geregisseerd door Ryan Coogler, die ook achter Black Panther zat, zal de film op 8 juli 2022 vrijgegeven worden.

Werewolf by Night (2022)
Regie: Michael Giacchino, Jaycob Maya, Will Spencer | Cast: Jaycob Maya, Joe ShaShaty | Releasedatum: Halloween?
Deze special wordt dit jaar nog vrijgegeven op Disney+. We volgen Jack Russell, die afstamt van een familie die vervloekt is met lycanthropy. Maar hij is zich volledig bewust van de meeste transformaties die hij doormaakt en gebruikt zijn machtige weerwolvenlichaam om het kwaad te bestrijden.

The Guardians of the Galaxy Holiday Special (2022)
Regie: James Gunn | Cast: Bradley Cooper, Chris Pratt, Vin Diesel, Dave Batista | Releasedatum: december
In de The Guardians of the Galaxy Holiday Special ondernemen Star-Lord, Drax, Rocket, Mantis en Groot wat heerlijke avonturen die allemaal te maken hebben met de feestdagen. Deze special is ook specifiek voor Disney+ gemaakt.

She-Hulk: Deze serie krijgt tien afleveringen en is dit jaar nog te zien op Disney+. Wanneer precies is helaas nog niet bekend. De komedie draait om Jennifer Walters, het nichtje van Bruce Banner, die net als hij een grote, machtige en groene versie van zichzelf kan worden.

NieuwsFilm