Benedict Cumberbatch wil nog wel tien jaar door als Doctor Strange

Benedict Cumberbatch wil nog wel tien jaar door als Doctor Strange

Benedict Cumberbatch kan nog wel even!

Doctor Strange in the Multiverse of Madness is gelanceerd met een ongelofelijke start aan de box office. Hoewel de toekomst van het Marvel Cinematic Universe onzeker is (natuurlijk gaat het wel zo lang mogelijk door, maar hoe is een vraag), weet acteur Benedict Cumberbatch zeker dat hij aan het project verbonden wil blijven.

Cumberbatch laat namelijk weten dat hij met veel plezier nog vaker terug wil keren als Doctor Strange. Dat vertelde hij tijdens een interview met The National Post.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness
De vraag die Cumberbatch werd voorgelegd, is of hij het wat zou vinden om weer terug te keren voor Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

"Ja, absoluut! Absoluut," aldus Cumberbatch. "Als ze mij houden. En dat is interessant. Als ze hem ook weten te laten evolueren en zijn volledig potentieel als personage te realiseren. Ik denk dat er veel plekken zijn die we nog met hem kunnen verkennen. Dus ja, kom maar door."

Wel is Cumberbatch van plan voorlopig even op een goede break te gaan als Doctor Strange. Maar de toekomst van de franchise lijkt een zeer goede en positieve te zijn.

Na de spectaculaire opening van Doctor Strange in the Multiverse of Madness aan de box office, van tussen de 198 en 200 miljoen dollar, lijkt het een megahit te worden.

NieuwsFilm

meest populair