Hoe een gewoon persoon in 'Jurassic World: Dominion' opgegeten werd door een dino

Hoe een gewoon persoon in 'Jurassic World: Dominion' opgegeten werd door een dino

Chris Pratt heeft een geinig verhaal.

Volgende maand is Jurassic World: Dominion dan eindelijk in de bioscoop te zien. Fans zijn natuurlijk enorm benieuwd om te zien hoe het vergaat met de avonturen van personages als Owen Grady en Claire Dearing, maar al helemaal benieuwd naar de terugkeer van Ellie Sattler, Alan Grant en Ian Malcolm.

Naast de grote sterren, kan je in Jurassic World: Dominion ook de winnaar van een wedstrijd (Terry Thompson) zien. Hij wordt onscreen opgegeten door een dinosaurus.

Jurassic World: Dominion
In 2020 kondigde hoofdrolspeler Chris Pratt een wedstrijd aan, de #ALLINCHALLENGE, die bedoeld was als ondersteuning van meerdere organisaties: Feeding America, Meals On Wheels, World Central Kitchen en No Kid Hungry.

Een van de donateurs zou het geluk hebben om opgegeten te worden door een dinosaurus in Jurassic World: Dominion. Een paar maanden later onthulde Pratt de winnaar.

Tijdens The Tonight Show vertelde Pratt tegen Jimmy Fallon dat Thompson in de trailer zit. "ik weet dat jullie je allemaal afvragen hoe iemand gecast wordt om opgegeten te worden door een dinosaurus. Nou, zo. Dit is hoe het gaat. Kom op 10 juni naar Jurassic World: Dominion, met Terry en de rest van de fantastische cast, kijken!"

Check hieronder de video:



NieuwsFilm

meest populair