Eigenlijk zou 'No Time to Die' geheel in Rusland afspelen

Eigenlijk zou 'No Time to Die' geheel in Rusland afspelen

Nieuwe details over geschrapte Bond 25 van Danny Boyle.

Filmmaker Danny Boyle was oorspronkelijk de regisseur van Bond 25 die uiteindelijk in de bioscopen verscheen onder de titel No Time to Die en werd geregisseerd door Cary Fukunaga. Boyle vertrok al vroeg in het proces.

Vanwege creatieve meningsverschillen met producenten Barbara Broccoli en Michael G. Wilson vertrok Boyle en later zei de Oscarwinnaar tegenover Metro dat hij "niet geschikt is voor franchises."

Compleet andere setting
Tegenover Esquire UK heeft Boyle nu verklapt dat zijn Bond 25 af zou spelen in het huidige Rusland en de oorsprong van Bond zou verkennen. Boyle gaf ook aan dat hij vanaf de start moeite had met het werken aan zo'n grote film.

"Ik herinner me dat ik dacht: 'Moet ik nu echt betrokken raken bij franchises?' Want ze willen toch niet echt iets anders," vertelde Boyle aan Esquire UK. "Ze willen dat je het een beetje opfrist, maar niet dat je het echt uitdaagt."

"Vreemd genoeg - het zou nu heel actueel zijn geweest - speelde de film zich geheel af in Rusland, waar de roots van het Bond-verhaal liggen, vanuit de Koude Oorlog. Het speelde zich af in het huidige Rusland en ging terug naar zijn oorsprong," zei Boyle over het verhaal.

Maar ze verloren gewoon, wat is het woord... Ze verloren er gewoon het vertrouwen in. Het was echt een schande."

Toch componenten gebruikt uit Boyle's verhaal
"Het idee dat ze op een andere manier gebruikten was dat van het kind van James Bond, en dat geweldig was," zei Boyle. Overigens waren er eerder geruchten dat de producenten niet blij waren met Boyle's idee om Daniel Craigs Bond te laten sterven.

NieuwsFilm

meest populair