Deze superheldin keerde bijna niet terug na de 'Thanos snap'

Deze superheldin keerde bijna niet terug na de 'Thanos snap'

Opgelet, SPOILERS volgen natuurlijk!

Gisteren haalde Elizabeth Olsen nog uit naar de Marvel kritiek van o.a. Martin Scorsese en Francis Ford Coppola. Heel erg gek is dit niet, aangezien de actrice een grote rol speelt in het MCU, dus het is logisch dat ze voor de superheldenstudio opkomt, maar het had heel anders kunnen lopen.

Op het einde van Avengers: Infinity War, 'wint' Thanos alsnog door de 'The Blip', waardoor de helft van alle mensen op de aarde in stof opgaan. Hier horen ook de nodige superhelden en Avengers bij, waaronder Olsens Scarlet Witch. Hoewel iedereen terugkeert in Endgame, was dit bijna het einde van haar verhaal.

Verhaal
Scarlet Witch dook voor het eerst op in Avengers: Age of Ultron en groeide uit tot een belangrijk gezicht van het MCU. Niet alleen is haar personage behoorlijk geliefd, zij is ook een van de krachtigste superheldinnen.

Enige tijd geleden kreeg de actrice ook haar eigen serie op Disney+, genaamd WandaVision, en op dit moment is ze ook te zien in Doctor Strange in the Multiverse of Madness, maar Olsen had oorspronkelijk getekend voor maar drie films. Olsen had er dus voor kunnen kiezen om na Infinity War te stoppen.

Keuze
De actrice kreeg echter een nieuw contract aangeboden. Hoewel ze in het begin niet erg geïnteresseerd was in het maken van een serie, wist Kevin Feige haar toch te overtuigen en tekende Olsen bij voor nieuwe projecten.

Ondanks het feit dat de meeste filmfanaten waarschijnlijk blij zijn dat Olsen terugkeerde, zou het wel interessant zijn geweest om te zien hoe Marvel dit zou hebben opgelost, aangezien zij de enige superheld zou zijn die niet terugkeert na de 'Thanos snap'.

NieuwsFilm

meest populair