Elvis Presley gooit de heupen los in eerste knotsgekke 'Elvis' clip

Tom Hanks is ook goed te zien als Tom Parker!

Wouter Drummen 11 mei 2022 13:15 in Video
Regisseur Baz Luhrmann, o.a. bekend van Moulin Rouge en The Great Gatsby, is al enige tijd druk bezig met zijn nieuwe project, genaamd Elvis. Nu krijgen we ook eindelijk de eerste paar beelden te zien!

Het gaat hier om een clip uit de film, waarin een jonge Elvis Presley voor de eerste keer op een groot podium komt te staan. De wereldberoemde zanger stond niet alleen bekend om zijn weergaloze stem, maar ook voor zijn iconische dansbewegingen, die in de onderstaande clip alle vrouwen in de zaal helemaal gek maken.Film
In de biopic speelt Austin Butler de iconische rock-n-roll ster. Hij werd gekozen uit een indrukwekkende lijst van acteurs, aangezien ook o.a. Harry Styles (Dunkirk), Miles Teller (Whiplash) en Aaron Taylor-Johnson (Kick-Ass) kans maakten op de rol, maar uiteindelijk ging de eer naar Butler.

Naast Butler worden andere belangrijke rollen ingevuld door Tom Hanks als manager kolonel Tom Parker, Olivia DeJonge als Priscilla Presley en Helen Thompson en Richard Roxburgh als de ouders van Elvis.

Nog eventjes wachten
De film gaat later deze maand in première tijdens het Cannes Film Festival en zal vanaf 24 juni in de bioscoop te zien zijn.

NieuwsFilm