Waarom deze Marvel-held niet lid is van de Illuminati in 'Doctor Strange 2'

Waarom deze Marvel-held niet lid is van de Illuminati in 'Doctor Strange 2'

Scenarioschrijver Michael Waldron vertelt over de keuze van de studio om één held niet te gebruiken.

In Doctor Strange in the Multiverse of Madness wordt de titelheld geconfronteerd met de Illuminati. In een interview met Variety vertelt scenarioschrijver Michael Waldron waarom een van de bekende gezichten uit de comics niet in de film is gebruikt.


Let op:
In dit artikel worden mogelijke spoilers voor Doctor Strange in the Multiverse of Madness en aankomende Marvel-films!



In de tweede Doctor Strange-film ontmoeten we de Illuminati, een geheim genootschap bestaande uit bekende Marvel-personages waartegenover Doctor Strange zich moet verantwoorden.

In de comics wordt deze club gevormd door Iron Man, Mr. Fantastic, Professor X, Namor, Black Bolt, Namor en Doctor Strange zelf. Een deel van deze helden vormt ook het team dat in Doctor Strange in the Multiverse of Madness te zien is, aangevuld met enkele nieuwe gezichten.

Andere plannen
Namor is echter een opvallende afwezige. Waarom was hij niet in de film te zien?

"We hebben absoluut overwogen om Namor te gebruiken, omdat hij inderdaad een van de originele leden is van de Illuminati", vertelt scenarioschrijver Michael Waldron aan Variety. "Ik vermoed echter dat Marvel andere plannen voor hem heeft en dat hij via een andere film in het universum zal worden geïntroduceerd".


Bekijk de afbeelding

Volgens de geruchten speelt Namor een belangrijke rol in Black Panther: Wakanda Forever. Mogelijk wilde Marvel daarom het populaire personage nog niet laten zien.

NieuwsFilm

meest populair