Marvel-fans verliezen het over de tijdlijn en continuïteit

Marvel-fans verliezen het over de tijdlijn en continuïteit

Dat is nog een klein probleem aan het worden.

Marvel Cinematic Universe-fans begrijpen niet al te veel van de tijdlijn van de filmfranchise na Avengers: Endgame. Zo zijn het lot van Gamora, Black Widow en de macht van de Infinity Gauntlet nog altijd niet goed uitgewerkt.

Gamora's offer om Thanos de Soul Stone te gunnen is prima, maar dat ze terug keerde als versie uit 2014 in de huidige tijdlijn, terwijl Black Widow in 2014 eenzelfde offer maakte, maar niet terug keerde in een andere tijdlijn verwart hen.

Marvel Cinematic Universe
Het Marvel Cinematic Universe wordt groter en groter, en ook steeds complexer. Op de subreddit van Marvel Studios vroeg iemand zich af hoe het zit dat Gamora en Black Widow op dezelfde manier zijn dood gegaan, maar er slechts eentje "terug kwam."

Check hier de discussie.


De filmfranchise van Marvel Studios breidt flink uit, met name nu er ook televisieseries voor Disney+ gemaakt worden. De boel breidt daardoor niet alleen qua hoeveelheid content uit, maar ook wat de complexiteit van verhalen betreft.

Zo leren we nu meer en meer over het multiversum kennen. De film Doctor Strange in the Multiverse of Madness draait nu in de bioscoop en gaat daar enorm diep op in.

NieuwsFilm

meest populair