Sam Raimi maakt op deze voorwaarde 'Spider-Man 4'

Sam Raimi maakt op deze voorwaarde 'Spider-Man 4'

Uiteraard als Sony er groen licht voor geeft.

Na Spider-Man: No Way Home is het de vraag wat Sony Pictures gaat doen. Zet de studio vooral in op een nieuwe film met Tom Hollands Spider-Man of staat de studio ook open voor een film met Tobey Maguire en Andrew Garfield?

Doctor Strange in the Multiverse of Madness-regisseur Sam Raimi, die tussen 2002 en 2007 drie films opleverde met Maguire als Peter Parker alias Spider-Man heeft wel zin in het regisseren van een film met de bekendste Marvel Superheld.

Maar dan alleen met Tobey Maguire
Tijdens een interview met de LA Times werd Raimi gevraagd of hij open zou staan ​​om terug te keren naar de Spider-Man-franchise voor het volgende avontuur van Holland. Hoewel hij onder de indruk was van No Way Home, heeft hij wel een voorwaarde bij het regisseren van een Spider-Man film.

"Ik vond No Way Home erg goed," antwoordde hij. "Ik vond de film een enorme sensatie voor het publiek. De menigte waarmee ik de film keek, zei ooh en ahh, en het had een groot hart. Het was geweldig om mijn oude vrienden weer te zien."

"Ik hou van Spider-Man," vervolgde Raimi."En ik hou van Tom Holland in de rol. Als ik een Spider-Man-film zou maken, zou het waarschijnlijk met Tobey moeten zijn, anders zou hij mijn nek breken."

NieuwsFilm

meest populair