3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Brokeback Mountain (2005)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ang Lee | Cast: Heath Ledger, Jake Gyllenhaal, Michelle Williams, e.a.
Ennis en Jack werken in de zomer als schaapherders op een eenzame bergweide. De jongens beginnen al snel iets bijzonders voor elkaar te voelen. Aan het einde van het seizoen gaan de twee ieder weer hun eigen weg. Ze trouwen en krijgen kinderen. Wanneer Ennis en Jack elkaar na jaren weer ontmoeten, brengt dat hun leven aan het wankelen.

Red Notice (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Rawson Marshall Thurber | Cast: Dwayne Johnson, Ryan Reynolds, Gal Gadot, e.a.
Nolan Booth staat bekend als meesterdief. Hij krijgt de opdracht om een mythisch kunstwerk te roven. Tijdens zijn missie wordt hij continu gedwarsboomd door een concurrent genaamd The Bishop die hoog op de internationale opsporingslijsten staat. Booth vindt een onverwachte partner in John Hartley, een FBI-agent die er eveneens op uit is om The Bishop te stoppen.

Fight Club (1999)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Fincher | Cast: Brad Pitt, Edward Norton, Helena Bonham Carter, e.a.
Jack, een maatschappelijk ontwortelde schade-expert, ontmoet in het vliegtuig de nog vreemdere zeepverkoper Tyler, die in de kelder van een nachtclub vechtbijeenkomsten blijkt te organiseren voor mannen. Zelfdestructie om vrij te zijn, noemt hij het. Langzaamaan wordt Jack steeds verder in de wereld van Tyler meegezogen.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair