De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Dit zijn de belangrijkste toevoegingen van deze week.

Jeffrey Kouters 13 mei 2022 22:30 in Netflix
Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer de nodige leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, waarvan we er een drietal graag even uitlichten in dit artikel.

Don't Breathe 2 (2021)
Regie: Fede Alvarez | Cast: Stephen Lang, Brendan Sexton III, Madelyn Grace, e.a.
Norman, een blinde veteraan, traint zijn geadopteerde dochter Phoenix om opgewassen te zijn tegen elk gevaar. Maar dan worden de twee overvallen door wraakzuchtig figuren uit het verleden. Phoenix wordt ontvoerd en Norman doet er alles aan om het de verantwoordelijken betaald te zetten.

Senior Year (2022)
Regie: Alex Hardcastle | Cast: Rebel Wilson, Zoë Chao, Sam Richardson, e.a.
Na een mislukte stunt belandt cheerleader Ruby in coma. Twintig jaar later ontwaakt ze pas weer. De wereld om haar heen is flink veranderd en Ruby baalt ervan dat haar droom om koningin van het schoolbal nooit werkelijkheid is geworden. Ze besluit daarom terug naar de middelbare school te gaan om deze alsnog waar te maken.

Cool Abdoul (2021)
Regie: Jonas Baeckeland | Cast: Nabil Mallat, Johan Heldenbergh, Anemone Valcke, e.a.
De Gentse bokser Ismaïl Abdoul wist al van jongs af aan dat hij het wilde maken in de ring. Hij wil de absolute top bereiken. Onderweg blijft hij echter foute keuzes maken, waardoor hij in de criminaliteit belandt. Ondertussen probeert Sylvie, de liefde van zijn leven, hem op het rechte pad te houden. Hij belandt in de gevangenis en moet de confrontatie aangaan met zijn ultieme tegenstander: zichzelf.Lees ook:NieuwsFilm