Deze 3 geweldige films kijk je nu op HBO Max

Deze 3 geweldige films kijk je nu op HBO Max

Ontdek het aanbod van deze nieuwe streamingdienst.

Nederland is sinds maart een streamingdienst rijker: HBO Max. Op dit platform is weer volop leuke content te vinden. FilmTotaal heeft het aanbod vandaag voor je doorgenomen en drie films voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

Tom and Jerry (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Tim Story | Cast: Chloë Grace Moretz, Michael Peña, Patsy Ferran, e.a.
Kayla werkt bij het beste hotel van New York, waar een grootse bruiloft plaats zal vinden. De ondeugende muis Jerry heeft zich echter in het gebouw gevestigd, waardoor alles in de soep dreigt te lopen. Om van hem af te komen, besluit Kayla de straatkat Tom los te laten in het hotel. Het hierop volgende kat-en-muisspel dreigt echter haar carrière, de bruiloft en zelfs het hotel te verwoesten.

Queen of Hearts (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: May el-Toukhy | Cast: Trine Dyrholm, Gustav Lindh, Magnus Krepper, e.a.
Anne runt een succesvol advocatenkantoor, heeft een prachtig huis, twee dochters en een lieve man. Het leven van het gezin wordt verstoord wanneer Gustav, de rebelse tienerzoon van haar man uit een eerder huwelijk, bij hen intrekt. Anne heeft door haar werk al snel een klik met Gustav. Uiteindelijk zet ze al het moois wat ze heeft opgebouwd op het spel door een affaire met haar stiefzoon te beginnen.

Malignant (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: James Wan | Cast: Annabelle Wallis, Maddie Hasson, McKenna Grace, e.a.
Wanneer Madison door een onverklaarbare gebeurtenis zowel haar ongeboren kind als man verliest, valt haar leven uiteen. Dan krijgt ze ook nog eens te maken met schokkende visioenen van gruwelijke moorden. De paniek slaat toe als ze ontdekt dat deze daadwerkelijk plaatsvinden en zij op een of andere manier verbonden is met de dader.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair