3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen geploeterd en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

The Visit (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: M. Night Shyamalan | Cast: Olivia DeJonge, Ed Oxenbould, Deanna Dunagan, e.a.
Becca en Tyler hebben hun grootouders nog nooit ontmoet. Hoogtijd dat daar verandering in gaat komen, zo besluit hun moeder. Ze zet haar kroost op de trein voor een fijne vakantie bij opa en oma op het platteland. Becca en Tyler merken al snel dat hun opa en oma nogal vreemde snuiters zijn. Ze willen dan ook het liefst terug naar huis, maar dat gaat niet.

Room (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Lenny Abrahamson | Cast: Brie Larson, Jacob Tremblay, Sean Bridgers, e.a.
]Zeven jaar geleden werd Joy ontvoerd door een man genaamd Old Nick. Sindsdien wordt ze gevangengehouden in een afgesloten ruimte verstopt in diens tuin. Vijf jaar geleden kreeg ze ook een zoon, genaamd Jack. Hij kent de buitenwereld alleen van televisie. Wanneer hij steeds nieuwsgieriger wordt naar de wereld buiten hun kamer, bedenkt Joy een plan om te ontsnappen.

The Piano (1993)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jane Campion | Cast: Holly Hunter, Harvey Keitel, Sam Neill, e.a.
Ada McGrath, een dove Schotse vrouw die niet meer praat sinds haar zesde, wordt door haar vader uitgehuwelijkt aan Alisdair Stewart, een gevoelloze man uit Nieuw-Zeeland. Daar vertrekt ze samen met haar dochter Flora en haar geliefde piano naartoe. Al snel ontwikkelt ze een even onverwachte als sensuele relatie met een andere vreemdeling.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair