Deze 13 (!) personages worden gelanceerd in 'Doctor Strange 2'

We zetten het voor je op een rij.

Voor het grootste deel van Doctor Strange in the Multiverse of Madness krijgt America Chavez de spotlight. Niet gek, want het zijn haar unieke krachten die het plot in gang brengen en maken dat de film zo loopt als deze loopt.

Scarlet Witch wil namelijk die krachten gebruiken om herenigd te worden met haar kinderen, al is dat in een ander universum. Maar als we zo terug kijken naar Doctor Strange in the Multiverse of Madness, zien we dat er heel veel nieuwe personages opgezet worden. We duiken erin.

13 nieuwe personages
Er worden 13 nieuwe personages opgezet in Doctor Strange in the Multiverse of Madness. We zetten ze voor je op een rij.

MISTER FANTASTIC: Reed Richards is deel van de Illuminati in Earth-838, en de kans lijkt groot dat we hem nog veel vaker zien.

PROFESSOR X: We zien een heel nieuwe (en bekende) variant van Charles Xavier, die een mix is van de live-action films en de animatieserie.

BLACK BOLT: Koning van de Inhumans en niet de minste maar wel iemand die als eerste sneuvelt in het gevecht tegen Scarlet Witch. Een goedmakertje richting de fans ook, na de mislukte vorige poging de Inhumans te introduceren.

CLEA: Helemaal aan het einde te zien en zij is een machtige tovenares uit de Dark Dimension, en vaak het liefje van Doctor Strange in de comics. Ze gaan samenwerken in een volgende film.

SUE STORM: Je ziet The Invisible Woman niet, maar Mister Fantastic zegt wel dat ze bestaat. Voordat hij in stukken gescheurd wordt door Wanda.

FRANKLIN RICHARDS: Reed Richards noemt zijn kinderen, waarbij Franklin een van de machtigste Marvel-helden ooit is. Hij zal bestaan, en wellicht ooit zijn debuut maken in de Young Avengers.

VALERIA RICHARDS: Ook zij is kind van Reed Richards en Sue Storm en de jongere zus van Franklin. Ze is extreem intelligent, maar heeft geen superkrachten.

LIVING TRIBUNAL: Doctor Strange en America Chavez vallen door meerdere universa en in een daarvan zien we het Living Tribunal voorbij komen. Die bestaat dus!

KA-ZAR: We zien het Savage Land voorbij komen, een verborgen jungle met dinosaurussen en allerhande andere oeroude wezens die tegen elkaar vechten. Kevin Plunder, ofwel Ka-Zar, wordt daar opgevoerd door een sabeltandtijger.

CHTON: Duidelijk opgezet als nieuwe Marvel-schurk en de eerste demon in het MCU. De schepper van de Darkhold en maker van Mount Wundagore.

HIGH EVOLUTIONARY: Hij zou in een toekomstige MCU-film een schurk zijn en is ook verbonden aan Mount Wundagore en Chton.

NIGHTMARE: De heerser van de Nightmare Realm, dat weer bestaat in de Dream Dimension. We weten dat hij bestaat, dankzij de blik in het multiversum.

DEADPOOL: Tweemaal in Doctor Strange in the Multiverse of Madness wordt de vierde muur doorbroken. Als je nog meer reden nodig hebt om aan te nemen dat Deadpool bestaat..

NieuwsFilm

meest populair