De jonge Snow is bekend voor prequelfilm 'The Hunger Games'

De jonge Snow is bekend voor prequelfilm 'The Hunger Games'

Acteur Tom Blyth wordt de jonge Coriolanus Snow.

Lionsgate heeft aangekondigd dat acteur Tom Blyth is aangetrokken om de hoofdrol te gaan spelen in The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes, een prequelfilm op de eerdere reeks Hunger Games-films.

Blyth, die recent het titelpersonage in de serie Billy the Kid speelde, gaat de jonge Coriolanus Snow spelen, jaren voordat hij de president van Panem zou worden. In de eerdere films werd de rol gespeeld door Donald Sutherland.

Tom Blyth als de jonge Coriolanus Snow
"Coriolanus Snow is veel dingen - een overlevende, een loyale vriend, een moordenaar, een kind dat snel verliefd wordt en een jongeman die ambitieus is tot op het bot," zei Lawrence over de casting.

"De blik die Tom heeft op het personage toonde ons alle complexe dubbelzinnigheden van deze jongeman terwijl hij verandert in de tiran die hij zou worden," voegde de regisseur toe.

De nieuwe film wordt geregisseerd door Francis Lawrence, die ook de laatste drie Hunger Games-films regisseerde. Franchiseproducent Nina Jacobson keert terug om de film samen met Brad Simpson en Francis Lawrence te produceren.

De film is een bewerking van het prequelboek The Ballad of Songbirds and Snakes van schrijver Suzanne Collins. Op 17 november 2023 moet The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes in de wereldwijde bioscoopzalen in première gaan.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair