Deze acteur is nu de schurk in "Star Wars-film" van Zack Snyder

Rebel Moon heeft een andere acteur aangetrokken voor de schurkenrol.

Bram de Groot 17 mei 2022 10:31 in Algemeen
Filmmaker Zack Snyder (Zack Snyder's Justice League) is vorige maand begonnen met de opnames van zijn epische sciencefiction-fantasiefilm Rebel Moon. Nu meldt Deadline dat er een opmerkelijke castverandering is doorgevoerd.

Acteur Ed Skrein (Deadpool) heeft namelijk Rupert Friend (Obi-Wan Kenobi) vervangen. De reden daarvoor is simpel. Friend moest met zijn rol stoppen vanwege agendaconflicten, iets dat vaker gebeurt door de naweeën van de coronacrisis.

Rebel Moon speelt zich af in een vredige kolonie aan de rand van de melkweg, die wordt bedreigd door de legers van een tirannieke regent genaamd Belisarius. De wanhopige kolonisten sturen een jonge vrouw (Sofia Boutella) met een mysterieus verleden naar naburige planeten om krijgers te vinden om de kolonie te helpen in de strijd.

Ed Skrein is de nieuwe schurk in Rebel Moon
De rol van Friend is die van de leidende antagonist, een man die de legers leidt en onverwoestbaar zal strijden tegen het personage van Boutella.

Skrein en Boutella treffen heel wat bekende namen op de set van de "Star Wars-film van Snyder". Andere rollen komen namelijk van Charlie Hunnam, Djimon Hounsou, Doona Bae, Jena Malone, Ray Fisher, Stuart Martin, Michiel Huisman, Cary Elwes, Corey Stoll en Alfonso Herrera.

Rebel Moon is de eerste film in een tweeluik en streamingdienst hoopt een franchise te kunnen uitbouwen met Snyder, net zoals ze dat doen met Army of the Dead.

NieuwsFilm