Netflix dropt eerste trailer nieuwe scifi-actiefilm 'Spiderhead' met Chris Hemsworth

De film is vanaf 17 juni te streamen.

Jan-Peter Rook 18 mei 2022 06:23 in Video
Liefhebbers van de keiharde actiefilm Extraction (2020) kunnen over een maandje hun lol op. Dan komt Spiderhead, de volgende samenwerking tussen Netflix en acteur Chris Hemsworth, namelijk uit. Hieronder vind je de trailer.


Hemsworth speelt een wetenschapper die experimenteert met medicijnen die zorgen voor stemmings- en gedragswisselingen. Zijn proefkonijnen zijn gevangen in een afgelegen, zwaar bewaakte gevangenis. Soms gaat zo'n experiment mis en worden de verkeerde emoties aangewakkerd.

Veel actie-ervaring
Deze gloednieuwe sciencefiction-/actiefilm werd geschreven door Rhett Reese en Paul Wernick, het schrijversduo achter films als 6 Underground en Deadpool. De regie staat op naam van Joseph Kosinski, bekend van Tron: Legacy en de binnenkort in de bioscoop bewonderen sequel Top Gun: Maverick.

De rest van de cast bestaat uit Miles Teller, Jurnee Smollett, BeBe Bettencourt, Tess Haubrich, Angie Milliken, Stephen Tongun, Mark Paguio, Sam Delich en Joey Vierira.

De film, waarvan het verhaal is gebaseerd op een kort verhaal van George Saunders dat in 2010 in de New Yorker stond, is vanaf 17 juni te zien op Netflix.

NieuwsFilm