3 loeispannende thrillers op Netflix om direct te kijken

3 loeispannende thrillers op Netflix om direct te kijken

Flink vermaak op de grootste streamingdienst.

Op Netflix vind je heel veel films. Niet al deze films zijn even goed. Onderstaande drie thrillers zijn best leuk voor een avondje vermaak, en op hun eigen manier spannend. Heb je ze nog niet gezien? Check deze dan snel.

Shutter Island

Regie: Martin Scorsese | Hoofdrollen: Leonardo DiCaprio, Mark Ruffalo, Ben Kingsley, Michelle Williams, Max von Sydow, Jackie Earle Haley, Emily Mortimer, Patricia Clarkson, Ted Levine | Kijk nu



Shutter Island vertelt het verhaal van twee politieagenten, Teddy Daniels en Chuck Aule, die naar een afgelegen eiland voor de kust van Massachusetts worden gestuurd om de mysterieuze verdwijning van een moordenares uit de vestigingachtige psychiatrische instelling voor criminelen te onderzoeken.

A Simple Favor

Regie: Paul Feig | Hoofdrollen: Blake Lively, Anna Kendrick, Linda Cardellini, Rupert Friend, Dustin Milligan, Henry Golding, Jean Smart, Eric Johnson | Kijk nu



In A Simple Favor speelt Anna Kendrick Stephanie, een moeder die vlogt over het moederschap, die beste vrienden is met Emily (Blake Lively.). Als haar beste vriendin plotseling verdwijnt uit het kleine stadje waar zij wonen, gaat Stephanie op onderzoek uit om erachter te komen wat de waarheid is achter het verdwijnen van Emily. Stephanie wordt daarin bijgestaan door Emily's man Sean, in een thriller vol verrassing en verraad, geheimen en onthullingen, liefde en trouw, en moord en wraak.

Windfall

Regie: Charlie McDowell | Hoofdrollen: Lily Collins, Jason Segel, Jesse Plemons, Omar Leyva | Kijk nu



Een man breekt in bij het lege vakantiehuis van een miljardair, maar het gaat mis als de arrogante techmagnaat ineens besluit met zijn vrouw vakantie te komen vieren.

NieuwsFilm

meest populair