Allison Mack probeerde ook leden voor haar sekscult te werven op de set van 'Smallville'

Allison Mack probeerde ook leden voor haar sekscult te werven op de set van 'Smallville'

Erica Durance (Lois Lane) trapte gelukkig niet in de praatjes van haar veroordeelde collega.

Volgens Erica Durance heeft Allison Mack, haar oud-collega van de Superman-serie Smallville, haar ooit proberen te rekruteren voor de sekscult NXIVM. Dat vertelt ze in de podcast Inside Of You van Michael Rosenbaum.

"Het idee om al mijn persoonlijke geheimen met iemand te delen riep een diepgewortelde reactie in me op. Ze begon er pas na een aantal seizoenen over", vertelt Durance, die de rol van Lois Lane vertolkte in de superheldenserie, over de eerste keer dat Mack haar benaderde voor haar sekscult.

"We hadden een interessante relatie, zij en ik. Ik denk dat ze me aardig wilde vinden en dat ook wilde uitstralen naar de buitenwereld, maar dat mijn aanwezigheid haar geen goed deed. Dat merkte ik aan van die kleine dingen waardoor het leek alsof ze mijn aanwezigheid maar bedreigend vond".

Volgens Durance kon ze haar collega maar moeilijk peilen. "Aan het einde van de dag dacht ik dat we een goede dag hadden gehad samen, maar eenmaal thuis realiseerde ik me dan dat ze best gemeen tegen me was geweest".

Machtspositie
De actrice denkt dat Mack het heerlijk vond om een bepaalde machtspositie te hebben en mensen te mogen rekruteren. "Ze leek daar echt in te geloven, maar ik heb haar motivatie richting mij nooit echt geloofd".

Durance is achteraf blij dat ze geen fantastische relatie had met Mack. Dat ziet zij als een van de belangrijkste redenen waarom de praatjes van de Chloe Sullivan-vertolkster geen effect op haar hadden.

Gevangenisstraf
In april 2018 werd Mack veroordeeld voor haar rol binnen de sekscult NXIVM. Ze werd onder meer schuldig bevonden aan vrouwenhandel en zit nu een gevangenisstraf van drie jaar uit.

NieuwsFilm

meest populair