Nieuwe 'Predator'-film 'Prey' doet dit alvast keigoed!

En we weten wanneer de film zich afspeelt.

Bram de Groot 20 mei 2022 20:30 in Algemeen
Een paar dagen geleden zagen we de prima eerste teaser trailer voor Prey, een nieuwe film in de Predator-filmreeks. Dit keer krijgen we geen verhaal met een hoop moderne wapens, maar een prequel waarin de Yautja tegenover een pijl en boog komt te staan.

Nu weten we ook zeker dat de film R-rated wordt, ofwel 16 jaar en ouder. Dit is bevestigd door 20th Century Studios en Hulu nadat de trailer online verscheen.

Prey: 300 jaar geleden
Ook is er de synopsis:"Prey speelt zich 300 jaar geleden af ​​in de Comanche Nation en toont het verhaal van een jonge vrouw, Naru, een felle en zeer bekwame krijger. Ze is opgegroeid in de schaduw van enkele van de meest legendarische jagers die door de Great Plains zwerven, dus wanneer gevaar haar kamp bedreigt, gaat ze op pad om haar mensen te beschermen."

"De prooi die ze achtervolgt en uiteindelijk confronteert, blijkt een hoogontwikkeld buitenaards roofdier te zijn met een technisch geavanceerd arsenaal, wat resulteert in een wrede en angstaanjagende confrontatie tussen de twee tegenstanders."

Vanaf 5 augustus komt Prey van regisseur Dan Trachtenberg online op Hulu en vermoedelijk in Nederland op Disney+ Star.

NieuwsFilm