Verrassende terugkeer in 'Fast & Furious 10'

Fast X brengt Little Nobody terug.

Bram de Groot 20 mei 2022 20:30 in Algemeen
Scott Eastwood keert terug naar de wereld van Fast and Furious. De acteur zal zijn rol als Little Nobody opnieuw spelen in Fast X, het nieuwste deel van Universal Pictures' miljardenfranchise.

Eastwood verscheen in de achtste film The Fate of the Furious, uitgebracht in 2017. Zijn personage was een nette overheidsagent die vaak wordt gezien met zijn baas, Mr. Nobody, een louche personage gespeeld door Kurt Russell. Het is nog onduidelijk of Russell terugkeert naar de franchise.

Veel bekende gezichten in Fast X
De cast bestaat al uit beroemdheden zoals Jason Momoa, Charlize Theron en Brie Larson, samen met franchisegezichten Michelle Rodriguez en Tyrese Gibson en uiteraard ster Vin Diesel. Alan Ritchson, ster van de Amazon-serie Reacher, voegde zich vorige week bij de productie als een van de schurken.

Louis Leterrier verving recent Justin Lin als kopman en regisseert Fast X. Lin schreef wel het script met Dan Mazeau.

Eastwood ken je onder meer uit Suicide Squad en Pacific Rim: Uprising, en hij verscheen even geleden in Guy Ritchie's thriller Wrath of Man. Hij was voor het laatst te zien in Amazon's ensemblekomedie I Want You Back met Charlie Day en Jenny Slate.

NieuwsFilm