Disney+ maakt er een feestje van met 5 nieuwe films

Dit kan je allemaal nieuw zien op Disney+.

Jim Pedd 21 mei 2022 06:49 in Featured
Disney+ voegt soms maar 1 of 2 films toe, deze week was het gelukkig relatief druk op de streamingdienst van The Mouse House en mogen we vijf titels aankondigen. We duiken erin!

The Valet (2022)
Regie: Richard Wong | Cast: Eugenio Derbez, Samara Weaving, Max Greenfield, Betsy Brandt
De wereldberoemde filmster Olivia wordt geconfronteerd met een PR-ramp als een paparazzo een foto van haar maakt waarop ze met haar getrouwde minnaar Vincent staat. De hardwerkende parkeerhulp Antonio verschijnt per ongeluk op dezelfde foto en wordt gevraagd om zich voor te doen als Olivia's nieuwe vriendje om hen te dekken. Door het bedrog wordt Antonio in de schijnwerpers en onverwachte chaos gedreven. Het botsen van de verschillende werelden en culturen zorgt ervoor dat zowel Olivia als Antonio zichzelf duidelijker beginnen te zien dan ooit tevoren.

The Tobacconist (2018)
Regie: Nikolaus Leytner | Cast: Simon Morzé, Bruno Ganz, Johannes Krisch, Emma Drogunova
De zeventienjarige Franz (Simon Morzé) reist naar Wenen om in de leer te gaan bij een sigarenhandelaar. Daar ontmoet hij de vaste klant Sigmund Freud (Bruno Ganz). Franz is geïntrigeerd door het werk en de kennis van Freud en na verloop van tijd vormt er een unieke vriendschap tussen de twee. Dan ontmoet Franz de verleidelijke Anezka, een danseres uit Bohemen. Hij wordt hopeloos verliefd op haar, maar Anezka blijft maar wisselende signalen afgeven. Hij vraagt advies aan de befaamde psychoanalyticus, die toegeeft dat het vrouwelijk geslacht ook voor hem een groot mysterie is. Ondertussen blijft de politieke en sociale omstandigheden in Oostenrijk verslechteren. Wanneer de Nazi's in Wenen aankomen worden Franz, Freud en Anezka meegesleurd in een stroom van gebeurtenissen. Ieder staat voor een grote beslissing: blijven of vluchten?

Chip 'n' Dale: Rescue Rangers (2022)
Regie: Akiva Schaffer | Cast: J.K. Simmons, Will Arnett, Seth Rogen, Andy Samberg
Knabbel en Babbel leven in een hybride universum tussen cartoons en mensen in het moderne Los Angeles. Hun leven is nu echter heel anders dan vroeger. Het is decennia geleden dat hun succesvolle televisieserie werd geannuleerd en Knabbel heeft het verleden achter zich gelaten. Hij is bezweken aan een leven van huiselijkheid in de buitenwijken en werkt nu als verzekeringsagent. Babbel heeft ondertussen een CGI-operatie ondergaan en bezoekt nostalgische conventies voor zijn fans, wanhopig om zijn gloriedagen opnieuw te beleven. Als een voormalig collega-cast lid plotseling op mysterieuze wijze verdwijnt, moeten Knabbel en Babbel hun verbroken vriendschap herstellen en moeten ze hun Rescue Rangers-detectivepersonages nog eenmaal op zich nemen om het leven van hun vriend te redden.

D. Wade Life Unexpected (2020)
Regie: Bob Metelus |
Van zijn kinderjaren tot pensioen zie je het leven van een all-star basketballer. Door ups en downs laat het je weten dat het leven meer is dan basketbal en licht.

Qualified (2019)
Regie: Andrew Essig | Cast: Zachary Birch, Timothy Wright
Qualified gaat over Jane Guthrie, de eerste vrouw in de Indy 500.

NieuwsFilm