Deze 3 topfilms zijn nieuw op Prime Video

Deze 3 topfilms zijn nieuw op Prime Video

Prime Video voegde weer leuke nieuwe content toe.

Prime Video beleefde een redelijke week als het op films aankomt. We zetten het nieuwe aanbod zoals je gewend bent op een rij.

Deze week zijn dat in totaal drie nieuwe films. We duiken erin!

Roadrunner: A Film About Anthony Bourdain (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Morgan Neville | Cast: Asia Argento, Anthony Bourdain, Ariane Bourdain, Ottavia Bourdain
Culinair expert Anthony Bourdain behaalde nationale bekendheid in 2000 met zijn memoires, die lezers een unieke blik achter de schermen schonken van de restaurantindustrie. Na zijn succes als schrijver presenteerde Bourdain meerdere televisieseries waarin hij over de wereld reisde, mensen ontmoette en zijn passie voor eten toonde. Hij stierf in 2018 op 61-jarige leeftijd. In deze documentaire wordt Bourdains avontuurlijke leven geëerd en uitgediept aan de hand van interviews met kennissen en veel beeldmateriaal.

The Kids in the Hall: Comedy Punks (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Reginald Harkema | Cast: Fred Armisen, Jay Baruchel, Dave Foley, Eddie Izzard
Via nooit eerder geziene beelden uit de archieven, interview met beroemdheden, insiders uit de industrie en enorme fans, en de Kids in the Hall zelf, leren we meer!

Copshop (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Joe Carnahan | Cast: Frank Grillo, Gerard Butler, Toby Huss, Tait Fletcher
Het politiebureau van een klein dorp wordt het middelpunt van een bloederige strijd tussen een professionele huurmoordenaar (Gerard Butler), een jonge ambitieuze agente en een criminele oplichter (Frank Grillo), die veiligheid zoekt achter de tralies.

NieuwsFilm

meest populair