David Hasselhoff over Knight Rider-film

David Hasselhoff heeft in een interview met filmsite Sci Fi Wire aangegeven dat het nog onbekend is hoe de verfilming van Knight Rider eruit komt te zien. “Op dit moment bevindt de verfilming zich in een ongewis stadium: het kan nog alle kanten op.”

Filmmaatschappij Revolution Studios gaf in maart vorig jaar groen licht voor de Knight Rider-film. David Hasselhoff liep toen al enige tijd rond met het idee om de jaren tachtig-televisieserie te verfilmen. Revolution Studios meldde destijds enthousiast in een persbericht: “Het wordt een sensationele big-budget actiefilm en K.I.T.T. komt uiteraard terug, met nog meer gadgets en speeltjes.”

Hasselhoff onthult in het interview met Sci Fi Wire bovendien dat er een nieuwe Knight Rider-televisieserie in de maak is. “Maar deze zal significant verschillen met de film”, aldus Hasselhoff, die echter niet wilde vertellen waar het verschil precies in zit. “Zoals ik al zei, het kan nog alle kanten op. Ik hoop in ieder geval wel dat ik terug kan keren als Michael Knight. Ik bedoel, James Bond is zo ongeveer van mijn leeftijd dus waarom kan ik niet Michael Knight zijn?”

Het is nog niet bekend wanneer de opnames van de nieuwe Knight Rider, zowel film als serie, starten.



NieuwsFilm

meest populair