3 krankzinnige actiefilms op Netflix om nu te zien

Films voor op de bank tijdens een wat eenzamere avond.

Bram de Groot 23 mei 2022 06:18 in Netflix
Op Netflix vind je heel wat actiefilms. Niet al deze films zijn even goed. Onderstaande drie films werden wat wisselend ontvangen, maar kunnen nog altijd prima zijn voor een avondje vermaak vol krankzinnige actie. Heb je ze nog niet gezien? Zet ze dan op je watchlist!

Crank

Regie: Mark Neveldine, Brian Taylor | Hoofdrollen: Jason Statham, Amy Smart, Dwight Yoakam, Jose Pablo Cantillo, Edi Gathegi, Efren Ramirez, Keone Young, Reno Wilson | Kijk nuEen ex-huurmoordenaar werd geïnjecteerd met een dodelijk vergif en heeft 24 uur de tijd om het antigif te vinden. De enige remedie om uit te stellen dat het virus zijn hart laat stoppen, is zijn adrenalinegehalte op het maximum houden.

Taken

Regie: Pierre Morel | Hoofdrollen: Liam Neeson, Famke Janssen, Maggie Grace, David Warshofsky, Holly Valance, Xander Berkeley, Katie Cassidy | Kijk nuBryan is een voormalig agent van de Amerikaanse geheime dienst. Hij zal opnieuw in actie moeten komen, aangezien zijn dochter Kim in de handen is gevallen van een bende die gespecialiseerd is in vrouwen-ontvoeringen en slavernij. Vanuit Los Angeles reist hij naar Parijs om haar te zoeken.

Polar

Regie: Jonas Åkerlund | Hoofdrollen: Vanessa Anne Hudgens, Mads Mikkelsen, Richard Dreyfuss, Katheryn Winnick, Matt Lucas, Robert Maillet | Kijk nuEen voormalig huurmoordenaar keert terug uit pensioen om het op te nemen tegen een jonge groep nieuwelingen.

NieuwsFilm