Onthult Disney+ hier per ongeluk twee briljante toevoegingen aan het Marvel-universum?

Emily Blunt en John Krasinski lijken zich bij het MCU te voegen.

Jim Pedd 24 mei 2022 22:30 in Algemeen
Let op: Dit artikel bevat SPOILERS voor Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

Sinds Disney besloot om 20th Century Fox over te nemen, hopen fans al op een bioscoopversie van de Fantastic Four, gemaakt door Marvel Studios. Die komt er, want de film is enige jaren geleden aangekondigd.

Fans casten sindsdien hun favoriete acteurs in de hoofdrollen van Marvels First Family. John Krasinski en Emily Blunt zijn steevast de meest populaire keuze van fans voor de rollen van Reed Richards en Sue Storm.

Fantastic Four
Hoewel Emily Blunt al vertelde dat ze geen interesse meer heeft in superheldenfilms, sloot Krasinski die deur niet. Sterker nog, Krasinski speelde al een variant van Reed Richards in Marvel-film Doctor Strange 2.

Details over de daadwerkelijke cast van de Fantastic Four in het MCU zijn er nog altijd niet. Sterker nog, de film liep tegen een hobbel aan toen Jon Watts het project verliet als regisseur, om zich meer te richten op andere zaken en even rust te nemen van grootschalige filmproducties.

Een bedrijf dat voor Disney+ onderzoek deed naar de verwachtingen van abonnees, vroeg fans ook iets over Fantastic Four. Daarbij zagen we opvallend genoeg een fanposter van Krasinski en Blunt.

Het beeld van Krasinski is anders dan wat we zagen in Doctor Strange 2.

De vraag is natuurlijk of dit indicatief is voor de uiteindelijke cast van de Fantastic Four.

NieuwsFilm