Komt dat 'Mad Max: Fury Road'-vervolg er nog wel? George Miller geeft antwoord op die vraag

Komt dat 'Mad Max: Fury Road'-vervolg er nog wel? George Miller geeft antwoord op die vraag

Mad Max: Fury Road verscheen in 2015.

Regisseur George Miller is nog altijd van plan om terug te keren naar de wereld van Mad Max: Fury Road. Hij begint later dit jaar met de opnames van prequelfilm Furiosa, maar heeft nog altijd een verhaal te vertellen rond Mad Max.

Vrij snel na de release van Mad Max: Fury Road in 2015 werd al aangekondigd dat er een vervolg zou komen: Mad Max: The Wasteland. Maar sindsdien hoorden we eigenlijk niets concreets over het project, los van een en ander aan drama dat speelde rond betalingen die Miller en Warner Bros. overeen moesten komen.

Mad Max: The Wasteland
Over Mad Max: The Wasteland had Miller enkel iets korts te vertellen: "We hebben nog een verhaal. Maar dat is nog niet helemaal af. We zullen later moeten zien."

De Mad Max-franchise werd in 1979 gelanceerd en omvatte oorspronkelijk een trilogie, die in 1985 tot een einde kwam. Drie decennia later kregen we ineens Mad Max: Fury Road, dat een gigantische hit en een van de best beoordeelde films van het jaar bleek te zijn.

Inmiddels wordt gewerkt aan de preproductie van prequelfilm Furiosa, die dieper duikt in het verhaal van Imperator Furiosa, en over een periode van vijftien jaar laat zien hoe het allemaal vergaan is in haar leven.

NieuwsFilm

meest populair