Deze stevige film staat heel snel op Netflix

De film Blue Story zie je donderdag op de streamer.

Bram de Groot 24 mei 2022 20:30 in Algemeen
Netflix wordt bijna iedere dag aangevuld met kleine en grote titels en deze week verschijnt het onbekendere, maar sterk ontvangen Blue Story op de streamingdienst. De film werd vooral door de critici bejubeld.

In Blue Story zijn Timmy en Marco beste vrienden en ze gaan naar dezelfde middelbare school. Ze wonen echter in verschillende buitenwijken van Londen. Als Marco in elkaar wordt geslagen door een van Timmy's jeugdvrienden komen de twee jongens tegenover elkaar te staan in een eindeloze oorlog tussen gangs waarbij geen winnaars zijn, alleen slachtoffers.

De hoofdrollen worden gespeeld door Stephen Odubola en Marco Micheal Ward en de regie lag in handen van Andrew Onwubolu die nu werkt aan de film American Son met onder meer Russell Crowe en Stephan James.

Sterk ontvangen misdaadfilm
Op de Tomatometer van Rotten Tomatoes staat Blue Story op een prima 93 procent na 43 opgenomen recensies. "Rauw en meeslepend, Blue Story overwint zijn enigszins prozaïsche verhaal met krachtige rollen en een indrukwekkende helderheid van doel," luidt de critics consensus.

Vanaf donderdag zie je Blue Story hier op Netflix.NieuwsFilm