Hilarische beelden: Johnny Depp trekt domme opmerkingen expert Amber Heard niet

Deze expert is duidelijk geen filmliefhebber.

FilmTotaal 24 mei 2022 13:21 in Celebrity
Johnny Depp kon maandag de verklaring van een expert in zijn smaadzaak tegen Amber Heard nauwelijks aan. Deze maakte namelijk de ene na de andere domme opmerking.

Maandag moest dokter David Spiegel verklaren in de rechtbank over het bericht dat Johnny Depp bij de productie van zijn laatste films via een oortje zijn dialogen doorkreeg.

De advocaat van Depp wilde van de expert weten of de acteur gehoorschade zou kunnen hebben opgelopen als het gevolg van zijn overtollige drank- en drugsgebruik. Wat volgde was een bizar gesprek.

Schade
"Als ik een college geef en mijn tekst doorgegeven zou krijgen via een oortje, dan zou ik denken dat ik cognitieve problemen heb", begon Spiegel.

De expert zegt dat hij het werken met een oortje ongewoon vindt klinken, maar merkt ook op dat hij niet weet wat de standaard in Hollywood is.

Leeft hij nog?
De advocaat van Depp vroeg vervolgens of Spiegel wellicht wist of Marlon Brando gedurende zijn carrière een oortje gebruikte. De dokter vroeg zich daarop hardop af of Brando nou wel of niet nog in leven was.

"Of hij... is hij niet dood?", merkte hij op.

De aanwezigen in de rechtszaal konden hun lach om die opmerking nauwelijks bedwingen. Depp kon de onwetendheid van Spiegel al helemaal niet aan en liet dat zichtbaar merken.

Spiegel zei vervolgens: "Het antwoord is dus nee. Hij gebruikt er geen".

De advocaat van Depp maakte vervolgens duidelijk dat hij sprak in de verleden tijd. Brando is immers al 17 jaar niet meer onder ons... Bekend is dat hij soms zijn teksten ingefluisterd kreeg via een oortje.NieuwsFilm