Bryce Dallas Howard reageert op 'Fantastic Four'-geruchten

Bryce Dallas Howard reageert op 'Fantastic Four'-geruchten

Maar of ze ook de waarheid spreekt, is nog maar de vraag.

Marvel werkt hard aan een film over de Fantastic Four. Onlangs verscheen het gerucht dat de studio Bryce Dallas Howard zou willen hebben voor de regie én rol van Sue Storm. Howard heeft hier nu zelf op gereageerd.

Dat deed ze op een speciaal event voor Jurassic World Dominion. Een van de aanwezige fans vroeg haar een Funko Pop van Sue Storm alias The Invisible Woman te signeren, natuurlijk als knipoog naar de recente geruchten.

"Ojee! Ik denk niet dat het gaat gebeuren. Ik ben in ieder geval niet bij dat project betrokken en dat meen ik oprecht", reageert Howard wanneer haar gevraagd wordt naar haar betrokkenheid bij Fantastic Four. "Dat zijn gewoon geruchten".

Geloofwaardigheid
Niet iedereen vindt de reactie van Howard even geloofwaardig. Marvel-fans hebben in het verleden immers wel vaker gezien dat sterren ontkennen dat ze bij een film of serie van de studio betrokken zijn.

De video van haar reactie kun je hieronder zien. Beoordeel zelf maar of je denkt dat ze de waarheid spreekt.

@andresnavytiktok BRYCE DALLAS HOWARD REACCIONANDO A LOS RUMORES SOBRE ELLA Y LOS 4 FANTÁSTICOS 😵 #BRYCEDALLASHOWARD #FANATASTICFOUR #FANTASTIC4 #SUESTORM #INVISIBLEWOMAN #INVISIBLEGIRL #SUSANSTORM #MCU #UCM #MARVELSTUDIOS #FANATASTICFOUR #FANTASTIC4 #SUESTORM #INVISIBLEWOMAN #INVISIBLEGIRL #SUSANSTORM #MCU #UCM #MARVELSTUDIOS ♬ sonido original - ⭐️ANDRÉS NAVY⚡️


NieuwsFilm

meest populair