Grappige Honest Trailer neemt Sony-film 'Morbius' flink op de hak

Grappige Honest Trailer neemt Sony-film 'Morbius' flink op de hak

De Marvel-film was niet echt een succes onder fans en critici.

In een nieuwe [i]Honest Trailer, een bekende serie van het YouTube-kanaal Screen Junkies, wordt de Marvel-film Morbius van Sony op de hak genomen.

Na meerdere keren te zijn uitgesteld, verscheen Morbius in april dit jaar in de bioscoop. Inmiddels is de film, die draait om de bekende anti-held uit de stripverhalen van Spider-Man, ook digitaal beschikbaar.

Kritische grappen
Hoogtijd om Morbius eens te voorzien van even snedige als kritische commentaren, zo vonden ze bij Screen Junkies. De makers van Honest Trailer kwamen deze week dan ook met een aflevering over de Marvel-film.

Daarin hebben ze onder meer en aantal goede grappen over Jared Leto's levende vampier. Ook haken ze in op het feit dat een aantal verhaallijnen die duidelijk in de trailers te zien waren niet in de uiteindelijk film zaten.

De volledige aflevering kun je hieronder bekijken.



Ontvangst
Morbius werd ijskoud onthaald door zowel critici als fans. Op Rotten Tomatoes scoort de film slechts 17 procent, met een gemiddelde van een 3.8. Aan de wereldwijde bioscoopkassa's heeft hij tot nu toe zo'n 163 miljoen dollar opgehaald en daar lijkt niet veel meer bij te komen.

NieuwsFilm

meest populair