Heb jij al deze Disney-cameos gespot in 'Chip 'N' Dale: Rescue Rangers'?

Het regende cameos in deze film, die de huidige rebootcultuur parodieert met veel referenties. Heb jij deze vijf verborgen parels ook opgemerkt?

Mitchell 26 mei 2022 10:58 in Algemeen
Knabbel en Babbel, bekend van hun klassieke Disney-avonturen maar ook van de televisieserie Knabbel en Babbel Rescue Rangers, kregen onlangs een nieuwe film op Disney+. In deze komische reboot zien we talloze cameos langskomen van bekende Disney-figuren. Heb jij ze allemaal gespot?

Het waren teveel cameos om op te noemen in Chip 'N' Dale: Rescue Rangers, dus wees niet bang als je er enkele hebt gemist. Hieronder zetten we vijf cameos op een rij, die wel erg speciaal waren.1. The Little House
Een kleine cameo is weggelegd voor 'The Little House', die door een chagrijnige Knabbel wordt begroet als 'Mrs House'. Ze is bekend van een korte film van Disney uit 1952 en was gebaseerd op het gelijknamige boek. Daarin is het eenzame huisje op zoek naar andere huizen om mee te praten, wat erg goed aansluit bij de geestelijke toestand van Knabbel op dat moment.2. Botje
De beste vriend van Ariël uit [film=https://www.filmtotaal.nl/film/14388]De Kleine Zeemeermin[/url] is ook van de partij. Spijtig genoeg is hij één van de gekidnapte 'toons', die in de film bevrijd dienen te worden. Hij komt zelfs voor de dag met een lijn tekst van Ariël zelf uit één van de beroemde liedjes uit de film: "Isn't it neat?"3. Linda Flynn-Fletcher
Naast personages uit de Disney-films komen er ook bekenden uit Disney-televisieseries langs. Oplettenden hadden haar mogelijk al herkend: op Main Street is namelijk ook Linda Flynn-Fletcher te vinden. Zij is de moeder van Phineas en Ferb uit de gelijknamige serie.4. Seth Rogen?
Het is niet helemaal eerlijk, maar Seth Rogen keert terug als meerdere personages in de film. Het meest prominent is hij te horen als de animatiedwerg Bob the Warrior Viking. Maar hij zal ook vlug nog langskomen met de stemmen van het trio Pumbaa, B.O.B, en Mantis, uit The Lion King, Monsters Vs. Aliens, en Kung Fu Panda.5. Randy Marsh??
Een personage uit South Park? Ook Randy Marsh, de vader van Stan Marsh uit de satirische animatieserie, is in de film te vinden. Dat is vrij apart, aangezien South Park niet van Disney is en de serie zelfs soms expliciete kritiek levert op het media-imperium. Het zorgt wel voor een erg goed verrassingseffect tijdens een spannend moment in de film.

Welke noemenswaardige cameo hebben wij nog gemist?

NieuwsFilm