Trailer voor mysterieuze misdaad Thriller 'Take the Night'

Trailer voor misdaad Thriller 'Take the Night' van Seth McTigue is vanaf 12 juli te zien.

Saban Films heeft een officiële trailer onthuld voor een film getiteld Take the Night, omschreven als een "edgy crime thriller." Deze film markeert het speelfilmdebuut van een opkomende filmmaker genaamd Seth McTigue. De film is vanaf juli te zien op video on demand.



Take the Night is een inventieve, scherpe misdaadthriller. Een verdraaid verhaal over rivaliteit tussen broers en zussen en familiegeheimen. Een verrassingsstunt voor een verjaardag belandt op steeds duisterder plaatsen wanneer beroepscriminelen die zijn ingehuurd om een nepontvoering in scène te zetten, de fout in gaan. Oudere broer William (Roy Huang) regelt een team om een nep ontvoering van zijn broer Robert (Sam Song Li) in scène te zetten. Maar de crew heeft zo zijn eigen plannen. De broers moeten hun broer-zus rivaliteit opzij zetten als ze het familiefortuin willen redden.

Take the Night is zowel geschreven als geregisseerd door filmmaker Seth McTigue, die hiermee zijn speelfilmdebuut maakt na eerder talloze andere korte films te hebben gemaakt. Voor zover we weten is deze film nog niet op festivals in première gegaan. Saban Films zal McTigue's Take the Night vanaf 12 juli 2022 op VOD laten debuteren.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair