Dramatische 'Fast X'-foto Vin Diesel en Daniela Melchior (The Suicide Squad)

Als dat geen 'family'-foto is, weten wij het ook niet meer...

Zilko Tarici 27 mei 2022 10:08 in Algemeen
De opnames van Fast X, het tiende en voorlaatste deel van de Fast and Furious-franchise zijn momenteel volop in gang. En de film bevat ook een hoop nieuwe namen, waaronder Daniela Melchior, die we kennen als Ratcatcher 2 uit het vorig jaar verschenen The Suicide Squad. Vandaag hebben we een eerste blik op haar personage.

Familieman Vin Diesel deelde vandaag via zijn Insta-account een ietwat dramatische foto van hemzelf met Melchior. Deze kun je hieronder bekijken:Onder de foto staat de volgende (even dramatische) tekst:

Iconische personages keren terug, maar er zijn ook ongelooflijke nieuwe leden van onze familie... Gezegend en dankbaar! @danielamelchior ik hoop dat ik je trots maak! #FastX

In Fast X keert niet alleen Diesel terug, maar ook Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris "Ludacris" Bridges, Jordana Brewster, Nathalie Emmanuel, Sung Kang, Michael Rooker en Charlize Theron. Andere nieuwe castleden naast Melchior zijn Jason Momoa, Rita Morena en Brie Larson. Louis Leterrier nam onlangs de regiestoel over van Justin Lin, die het project abrupt verliet.

NieuwsFilm