Is de regisseur voor de volgende 'Jurassic World'-film stiekem al gevonden?

Bryce Dallas Howard zou aan het roer kunnen staan.

Jim Pedd 27 mei 2022 12:02 in Algemeen
Twee jaar geleden werd onthuld dat Bryce Dallas Howard afleveringen van The Mandalorian geregisseerd had. Dat leidde tot heel wat commentaar, want sommigen dachten dat het niets meer dan nepotisme was. Wat helemaal verdween toen kijkers Sanctuary konden zien op Disney+!

De aflevering blijft een van de besten van The Mandalorian en ze keerde terug voor het tweede seizoen. Daarvoor maakte ze The Heiress en voor The Book of Boba Fett regisseerde Howard de aflevering Return of the Mandalorian.

Nieuw project voor Bryce Dallas Howard
Sindsdien gaan er veel geruchten rond over een nieuw project voor Bryce Dallas Howard. Een van de geruchten is dat ze een nieuwe film rond de Fantastic Four gaat maken voor Marvel Studios. Of misschien wel een Star Wars-film, gezien haar ervaring met de franchise.

Ook interessant is dat Jurassic World: Dominion-regisseur Colin Trevorrow het helemaal ziet zitten dat Bryce Dallas Howard een vierde Jurassic-film maakt.

"Ze weet dat ik dat wil, dus ik ga niet doen alsof. Bryce kan alles regisseren wat ze maar wil. Dus als ze ooit kiest om een Jurassic-film te maken, zouden wij dat allemaal zien als een enorm voorrecht."

NieuwsFilm