Advocaat Johnny Depp haalt keihard uit naar Amber Heard: "Leugenaar"

Het ging deze week weer hard tegen Heard in de rechtszaal.

FilmTotaal 27 mei 2022 16:36 in Celebrity
Amber Heard is donderdag letterlijk neergezet als 'leugenaar' door de advocaten van haar ex Johnny Depp. Dat zorgde voor een bekoelde sfeer in de rechtszaal, zo blijkt uit videobeelden.

Donderdag nam Heard voor de tweede keer plaats in het getuigenbankje. Ze werd stevig ondervraagd door Camille Vasquez, een van de advocaten van team-Depp.

Vasquez begon door te zeggen dat ze het met Heard wilde hebben over haar opmerkingen dat deze rechtszaak zwaar voor haar is. Wie enig medelijden verwacht, komt van een koude kermis thuis: de advocaat ging vol in de aanval.

"Je leugens zijn [gedurende dit proces] meerdere keren aan de wereld blootgesteld. Correct?", schotelde Vasquez haar direct voor. Die vraag zette direct de toon.

"Ik heb over niets wat ik hier heb verteld gelogen", reageerde Heard, enigszins overvallen.

Hard tegen Heard
Hierna kwam Vasquez met een reeks voorbeelden waarvan het advocatenteam van Depp meent dat die de beweringen van Heard tegenspreken. De sfeer tussen Vasquez en Heard werd steeds grimmiger; de twee gingen hard tegen hard.

Het gehele fragment kun je eventueel hieronder bekijken.Bekendheid
Vasquez groeide de afgelopen weken zelf uit tot een kleine bekendheid. Ze kreeg veel lof van Johnny Depp-fans voor de scherpe manier waarop ze Heard ondervroeg.

Ook kreeg Vasquez publiekelijk complimenten van onder meer advocaat Kathleen Zellner, bekend van de true crime-serie Making a Murderer. Hierbij moet wel worden opgemerkt dat Zellner achter de schermen ook werkt aan de zaak.

Er gingen zelfs geruchten dat Vasquez een relatie zou hebben met haar cliënt, maar die bleken niet te kloppen. Hun relatie is louter professioneel, zo verzekerde ze de roddelpers.

NieuwsFilm