'Star Wars' komt nooit tot een einde

'Star Wars' komt nooit tot een einde

Kathleen Kennedy noemt het een eeuwige franchise.

De dood en belastingen zijn normaliter de twee zekerheden van het leven. Maar we kunnen nu Star Wars ook toevoegen aan het lijstje.

De afgelopen decennia verschenen meerdere live-action films in de franchise en sinds de lancering van Disney+ verkennen we de fictieve wereld nu ook in televisieseries. Er zijn in de duizenden jaren aan fictieve geschiedenis zoveel zaken om te verkennen, dat er heel wat toe te voegen valt aan het verhaal. Zoveel dat de franchise altijd door zal gaan.

Star Wars is voor altijd
Variety sprak tijdens de Star Wars Celebration met Lucasfilm-baas Kathleen Kennedy en vroeg haar welke plannen Star Wars voor de toekomst heeft.

Volgens Kennedy kan de franchise, zolang er goede verhalen verteld worden, voor altijd door. "We blijven voortbouwen op The Mandalorian. Ahsoka is daar de volgende stap in. En dan komt Jon Watts met zijn serie, en kijkt hij naar een andere plek in de tijdlijn van Star Wars," aldus Kennedy.

"Daar bouwen we op voort. Dus we denken niet per se over een enkel verhaal, maar meer over wat iets betekent binnen de lange saga en mythologie die George Lucas bedacht heeft. Dus om heel eerlijk te zijn, kan het voor altijd doorgaan. Zolang we goede verhalenvertellers hebben, gaat het altijd door."

NieuwsFilm

meest populair