Deze aangrijpende film trekt veel kijkers op Netflix

Deze aangrijpende film trekt veel kijkers op Netflix

Blue Story over jonge misdadigers in de Netflix Top 10.

Een paar dagen geleden verscheen de misdaadfilm Blue Story op Netflix en nu staat de film ook in de Top 10 van de de streamingdienst. De film komt namelijk binnen op de zevende plaats.

De critici ontvingen de film van regisseur Andrew Onwubolu erg goed. Op de Tomatometer staat de film namelijk op een prima 93 procent. Het publiek was iets minder overtuigd, gezien de nog steeds prima 66 procent als Audience Score.

"Rauw en meeslepend, Blue Story overwint zijn enigszins prozaïsche verhaal met krachtige rollen en een indrukwekkende helderheid in het doel," luidt de critics consensus over de film met acteurs Stephen Odubola en Marco Micheal Ward.

Blue Story nu op Netflix
In Blue Story zijn Timmy en Marco beste vrienden en ze gaan naar dezelfde middelbare school. Ze wonen echter in verschillende buitenwijken van Londen. Als Marco in elkaar wordt geslagen door een van Timmy's jeugdvrienden komen de twee jongens tegenover elkaar te staan in een eindeloze oorlog tussen gangs waarbij geen winnaars zijn, alleen slachtoffers.

Wil jij Blue Story zien, dan vind je deze hier op Netflix.



NieuwsFilm

meest populair