Komt er na het succes van 'Top Gun: Maverick' ook een 'Top Gun 3'?

Komt er na het succes van 'Top Gun: Maverick' ook een 'Top Gun 3'?

Producent Jerry Bruckheimer is voorzichtig met zijn woorden...

Nu Top Gun: Maverick een daverend succes is, vragen filmfans zich langzaam al af of er ook een derde deel komt in de franchise. Producent Jerry Bruckheimer werd er onlangs naar gevraagd. Lees hieronder wat hij erover te zeggen had.

De nieuwe film met Tom Cruise heeft in een paar dagen tijd al ruim 260 miljoen wereldwijd binnengeharkt, wat tevens geldt als het grootste openingsweekend ooit voor de actiester.

Mogelijk misschien
Cruise voert een cast aan die verder bestaat uit Val Kilmer, Miles Teller, Jennifer Connelly, Jon Hamm, Glen Powell, Lewis Pullman en Ed Harris. Maverick speelt zich 36 jaar na het origineel af en laat zien hoe Pete 'Maverick' Mitchell terugkeert naar het Top Gun-programma om een jongere generatie straaljagerpiloten te trainen.

Maar hoe zit het nu met Top Gun 3? Bruckheimer liet aan Deadline weten dat er 'geen onmiddellijke plannen' zijn voor een sequel, maar hij wel openstaat voor het idee. Voor nu wilde Bruckheimer genieten van het moment: "Laten we dit succes koesteren".

Ons lijkt het niet meer dan logisch dat er uiteindelijk een Top Gun 3 zal komen. De vraag is echter of Cruise ook weer van de partij zal zijn...

NieuwsFilm

meest populair