Algemeen

Paul Newman stopt

door FilmTotaal op 28.05.2007 om 18:53 in Algemeen
Hollywood-legende Paul Newman stopt met acteren, naar eigen zeggen omdat hij geen vertrouwen meer heeft in zijn kunnen. "I'm not able to work anymore as an actor at the level I would want to. You start to lose your memory, your confidence, your invention. So that's pretty much a closed book for me."

De 82-jarige acteur speelde in meer dan 50 films waaronder Cool Hand Luke, The Sting, Butch Cassidy and the Sundance Kid, The Hudsucker Proxy en The Color of Money.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

spacey

Avatar

Echt jammer dat hij stopt, een legende!! Maar als je niet meer kunt, kun je niet meer :W :W

BillyBlack

Avatar

Beter weten wanneer je moet stoppen dan dat je vietnamveteranen en boxers gaat spelen die een paar decenia over datum zijn...
Dus, respect.

Feoreunn

Avatar

BillyBlack "Beter weten wanneer je moet stoppen dan dat je vietnamveteranen en boxers gaat spelen die een paar decenia over datum zijn...
Dus, respect."


Subtiel Smiley face

Ook al heb ik er nog niet denderend veel mee gezien, toch ben ik al onder de indruk van de enkele films die ik wel al heb gezien met hem Smiley face. *maakt potsierlijke buiging tegenover een ingebeelde Paul Newman* Bij deze.

Thiver

Avatar

Ik sluit me geheel aan bij bovenstaande reacties. Daarbij heb ik nog het volste vertrouwen in zijn acteertalent: zelfs uit een stemmenrol zoals die in Cars blijken zijn acteerkwaliteiten.

Mcjansen84

Avatar

En gelijk heeft hij, zijn laatste echte rol als 'godfather' in Road to Perdition mag hij echt wel zien als een waardevolle afsluiting van zijn prachtige carrieré. Respect voor deze man!

Steve Harwin

Avatar

Wow, een van mijn favoriete acteurs stopt er mee. Gezien zijn leeftijd snap ik het wel. Ik had stiekem toch gehoopt dat er nog een film met Newman en Redford zou komen; ik dacht dat daar een tijdje geleden even sprake van was. Maar de lijst is mooi, een groot aantal klassiekers en prachtig acteerwerk.
:W:W:W:W:W:W:W

NieuwsFilm

meest populair