Kritiek op dochter Dwayne Johnson vanwege haar nieuwe 'respectloze' artiestennaam

Kritiek op dochter Dwayne Johnson vanwege haar nieuwe 'respectloze' artiestennaam

Ook een worstelaar, maar wel met een heel andere naam.

Dwayne Johnson mag vandaag de dag dan wel een van de bekendste acteurs zijn, de spierbundel werd al wereldberoemd als worstelaar onder de naam The Rock. Nu treedt zijn dochter, Simone, in zijn voetsporen, maar toch krijgt zij hier nu de nodige kritiek voor te verduren.

De reden hiervoor? De 20-jarige Simone Johnson heeft namelijk gekozen voor de 'artiestennaam' Ava Raine, maar de nodige fans hadden graag gezien dat ze iets zou kiezen dat een soort van eerbetoon zou zijn aan haar vader. Zij vindt dit zelf onzin.

Reactie
Simone beet namelijk van zich af op sociale media. Zo schrijft ze: "Ik begrijp eerlijk gezegd niet zo heel erg goed dat ik kritiek krijg wanneer ik voor mijn eigen naam kies. Waar maakt iedereen zich zo druk om? Een 'nieuwe' naam brengt geen eerdere prestaties van een familie in diskrediet".

Dwayne Johnson was niet de eerste worstelaar in de familie. Zo was er ook zijn vader, 'Soulman' Rocky Johnson en grootvader 'High Chief' Peter Maivia. Simone is dus alweer de vierde generatie worstelaar in haar familie, maar wil wel haar eigen ding doen.

Belangrijk
"Het is voor mij zo belangrijk om de 'worstel'-erfenis van de familie door te kunnen en mogen zetten" gaat ze verder. "Onze familie heeft een hele persoonlijke band met het worstelen, dus het is echt heel speciaal voor mij om dit ook te mogen doen. Ik ben dankbaar dat ik de kans krijg om mijn droom waar te mogen maken en op die manier ook de erfenis voort kan zetten".

Ook The Rock reageerde er zelf op: "Ik ben trots op mijn dochter. Zie treedt dan wel in mijn voetsporen, wat ik een hele eer vind, maar ze creëert wel haar eigen pad. Dat is uiterst belangrijk!"

NieuwsFilm

meest populair