Nieuwe trailer van horrorfilm 'Mid-Century' met Stephen Lang is gelanceerd

Nieuwe trailer van horrorfilm 'Mid-Century' met Stephen Lang is gelanceerd

Stephen Lang en Bruce Dern te zien in nieuwe horror film 'Mid-Century'.

De eerste trailer van Sonja O'Hara's 'Mid-Century' is zojuist gelanceerd en beloofd weer een doodeng verhaal met onder andere Stephen Lang, die ook wel bekend staat om zijn werk in Don't Breathe. In 'Mid-Century' komt een jong stel te wonen in een prachtig modern huis van een ontwerper onder de naam "Fredric Banner". Maar al snel komt het stel er achter dat er in dit huis beangstigende dingen gebeuren.

In de trailer zien we dat architect Fredric Banner de originele eigenaar was van het mooie pand, maar na wat onderzoek blijkt dat de man in kwestie ook onderdeel was van een cult met een duistere geschiedenis.

Het huis beschikt over geesten uit Banner's duistere verleden die langzamerhand het verhaal onthullen. Het stel komt er al snel achter dat ze het aanbod op dit pand beter af hadden kunnen slaan.

Deze maand in premiére
'Mid-Century' gaat deze maand nog in première in in de VS. Wanneer de horrorfilm in Nederland verschijnt is nog niet bekend.

In deze nieuwe horrorfilm zien we naast Stephen Lang ook acteerwerk van Bruce Dern, Shane West, Sarah Hay en Vanessa Williams. Bekijk hier de trailer:


NieuwsFilm

meest populair